"Ik ben er om jou te assisteren"

Hieronder enkele werkzaamheden waar ik je als virtual assistant graag mee assisteer:

Prijsstrategieën hospitality

Van het invoeren van reeds vastgestelde prijzen tot het ontwikkelen van een passende strategie; manueel of in combinatie met RevControl.

Boekingssites

Van het bijhouden van allotments tot het aanmelden van een B&B / hotel op verschillende boekingskanalen zoals Airbnb of Booking.com.

Standaardisatie

Van het standaardiseren van formulieren en checklists tot het versturen van nieuwsbrieven via bijvoorbeeld MailChimp.

Debiteurenadministratie

Van het maken en versturen van facturen tot het opzetten van het complete debiteurenbeheer.

E-mailbeheer

Van het ontwikkelen en uitvoeren van een georganiseerde inbox tot het archiveren en beantwoorden van e-mails.

Website

Van het controleren van een bestaande tekst op spelfouten tot het maken van een complete website met boekingsmogelijkheden.

Klantcontact

Van het behandelen van klachten tot het nabellen van (potentiële) klanten voor aftersales of acquisitie.

Reserveringssysteem

Van het up-to-date houden van je reserveringssysteem tot het compleet inrichten van een nieuw reserveringssysteem.

. . ?

En meer

Uiteraard zijn er nog vele andere werkzaamheden denkbaar voor mij als jouw virtual assistant, van je minst leuke klusje tot de klus die je maar uit blijft stellen.

Samenwerken MetJeltsje is simpel!

Wellicht kom je ergens niet aan toe, kijk je op tegen een bepaalde terugkerende bezigheid, ben je gewoon niet goed in deze ene taak en/of heb je even de energie niet? Laat me weten wat ik voor je kan doen, ik help je graag!

Of misschien heb je overall hulp nodig maar weet je niet waar te beginnen? Laten we samen kijken wat ik voor je kan betekenen, ik help je graag!

Wanneer we duidelijk hebben wat er moet gebeuren gaan we kijken hoe ik dat het beste voor je uit kan voeren. Ben je al ergens aan begonnen en wil je dat ik dit op jouw manier doorzet, wil je mijn advies en kies jij vervolgens zelf de manier waarop, of gooi je het graag bij me over de schutting en hebben we alleen waar nodig overleg, alles is mogelijk. Natuurlijk ga ik vertrouwelijk om met alle (privacygevoelige) informatie.

Voor mijn uurtarief kun je uitgaan van ongeveer € 60,00 ex. btw, al zijn al mijn pakketten gebaseerd op de werkzaamheden die ik je uit handen neem / waar ik je mee assisteer.

Voor elke klant maak ik een passend maand- of kwartaalpakket, geheel afgestemd op jouw wensen. Jouw wensen qua werkzaamheden, resultaat en budget. De eerste maand zal er van beide kanten geëvalueerd worden en waar nodig passen we het pakket aan. De voorbereiding, zoals bijvoorbeeld het eigen maken van een te gebruiken programma en het overleggen over de opstart, wordt niet gefactureerd.

MetJeltsje.nl werkt onder andere samen met:

Jouw virtuele assistent voor al je hospitality zaken.