MetJeltjse, Jouw persoonlijke Virtual Assistant

" Ik ben er om jou te assisteren "

Hieronder een greep uit de werkzaamheden die ik als virtual assistant van je zou kunnen overnemen of waar ik je bij kan assisteren.

Prijsstrategieën hospitality

Van het invoeren van reeds vastgestelde prijzen tot het ontwikkelen van een passende strategie; manueel of in combinatie met RevControl.

Boekingssites

Van het bijhouden van allotments tot het aanmelden van een B&B / hotel op verschillende boekingskanalen zoals Airbnb of Booking.com.

Standaardisatie

Van het standaardiseren van formulieren en checklists tot het versturen van nieuwsbrieven via bijvoorbeeld MailChimp.

Debiteurenadministratie

Van het maken en versturen van facturen tot het complete debiteurenbeheer.

E-mailbeheer

Van het ontwikkelen en uitvoeren van een georganiseerde inbox tot het archiveren en beantwoorden van e-mails.

Website

Van het controleren van een bestaande tekst op spelfouten tot het maken van een complete website met boekingsmogelijkheden.

Klantcontact

Van het behandelen van klachten tot het nabellen van (potentiële) klanten voor aftersales of acquisitie.

Reserverings-systeem

Van het up-to-date houden van je reserveringssysteem tot het compleet inrichten van een nieuw reserveringssysteem.

. . ?

En meer

Uiteraard zijn er nog vele andere werkzaamheden denkbaar voor mij als jouw virtual assisntant, van je minst leuke klusje tot de klus die je maar uit blijft stellen.

Samenwerken MetJeltsje is simpel!

Laat me weten tegen welke werkzaamheden je opkijkt, in welke je wellicht niet goed bent of werkzaamheden waar je geen tijd voor kan vinden. Of misschien heb je overall hulp nodig maar weet je niet waar te beginnen, dan kunnen we samen kijken welke taak of taken op dit moment het meest logisch zijn om uit handen te geven of taken waar ik je bij kan assisteren.

Wanneer we duidelijk hebben wat er moet gebeuren gaan we kijken hoe ik dat het beste voor je uit kan voeren. Ook bespreken we hoe jij het contact wil: ga jij voor het sturen van korte berichten via de app of heb je liever contact via de e-mail, is regelmatig of af en toe Zoomen of videobellen voor jou beter geschikt. Dat kan allemaal.
Natuurlijk pas ik mij aan en ga ik vertrouwelijk om met alle (privacygevoelige) informatie.

Vrijblijvend ontvang je een passende offerte waarop je duidelijk kan zien hoeveel tijd ik voor welke taak nodig denk te hebben. De tijd die ik gebruik ter voorbereiding, met bijvoorbeeld het eigen maken van een te gebruiken programma en het overleggen over de opstart, worden niet meegenomen in de offerte en dus ook niet gefactureerd. Voor mijn uurtarief kun je uitgaan van € 55,00 ex. btw, al is elke offerte op maat gemaakt waardoor de tarieven van elkaar kunnen verschillen.

Alvast een vrijblijvende offerte ontvangen?

MetJeltsje.nl werkt onder andere samen met:

Jouw virtuele assistent voor al je hospitality zaken.