Hoe het begon

Opgegroeid op het mooie Waddeneiland Terschelling waar ik de horeca natuurlijk vanaf jongs af aan leerde kennen en waar de hotellerie mijn passie is geworden. Na de vele bijbaantjes als afwashulp en serveerster was de keuze voor de hotelschool dan ook een logische. Na mijn studie ben ik begonnen als receptioniste in een mooi hotel in Leeuwarden en heb ik veel gereisd.

Carrièrepad

Het reizen en werken heb ik na een aantal jaren gecombineerd op cruiseschepen bij Holland Amerika Lijn. Uiteindelijk ben ik teruggekomen op Terschelling. Ook daar heb ik in de mooiste hotels gewerkt, waar ik front office manager en bedrijfsleider mocht zijn.
Benieuwd naar mijn complete CV? Deze is beschikbaar op aanvraag.

Mijn eigen bedrijf

Gaandeweg ben ik erachter gekomen wat ik het allerleukste vind om te doen en waar mijn kwaliteiten liggen. Dat heeft geresulteerd in mijn eigen bedrijf MetJeltsje.nl, jouw eigen virtual assistant, jouw persoonlijke assistent op afstand. Gericht op de ondernemer, gespecialiseerd in de hotellerie, bied ik mijn diensten aan zodat er voor de ondernemer meer tijd en geld overblijft om zich te richten op de zaken waar het daadwerkelijk om gaat!

Jouw virtuele assistent voor al je hospitality zaken.