MetJeltjse, Jouw persoonlijke Virtual Assistant

Een mooie combinatie voor maximaal resultaat!

logo-revcontrol

&

MetJeltjse, Jouw persoonlijke Virtual Assistant

Wat is RevControl?

RevControl is een Revenue Management Systeem dat de beste prijs voor jouw verschillende kamers op verschillende momenten berekent. Dit systeem doet dat tot 4 keer per uur, tot 365 dagen vooruit, rekening houdend met bezetting en concurrentie. Daarnaast biedt het uitgebreide rapporten waarmee je gemakkelijk kunt zien of en waar er eventueel handmatig bijgestuurd moet worden.

Ook is het programma erg gemakkelijk in het gebruik, desgewenst kun je er met een korte (online) training meteen mee uit de voeten en zal het programma je erg veel tijd besparen. Het systeem wordt gekoppeld aan je PMS of channelmanager waardoor prijzen snel en gemakkelijk zichtbaar zijn op al je boekingskanalen.

Fragment van het RevControl dashboard

Dé reden om te gaan voor RevControl is meer omzet. De minimale omzetstijging bij hotels die reeds werken met RevControl is 5% en gemiddeld gaat dit om zelfs 17,5% meer omzet. Hiermee is het dus voor vrijwel elk hotel rendabel om te kiezen voor dit systeem.

Ben je benieuwd hoe de adviesprijzen tot stand komen? Of heeft de minimale omzetstijging van 5% je al enthousiast gemaakt? Neem gerust contact met me op, dan kan ik je er meer over vertellen en eventuele vragen beantwoorden.

Succesverhaal

Hieronder een interview met de directie assistent van Landgoed Groot Warnsborn, Arnhem, Boutiquehotel met 40 kamers welke RevControl gebruiken sinds half 2019:

Jouw virtuele assistent voor al je hospitality zaken.